Skidpepptipset – Jaktstarten i Kuusamo

I detta tips gäller det att tippa de tre främsta i 10/15 km klassisk stil jaktstart på söndag. OBS – det är de med de bästa ÅKTIDERNA som ska tippas (och inte målgången)! 2 p för rätt åkare på rätt plallplats. 1 p för rätt åkare på fel pallplats. Tipsstopp på söndag klockan 11.00 svensk tid (gäller även herrloppet som startar senare).

Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till det att loppen startar. Länk för att se vad andra har tippat i denna tipsomgång

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare här på Skidpepp för att tippa! Vid problem – skriv en kommentar så löser vi det!

Tips för lördagens 5/10 km fristil jaktstart finns här