Skidpepptipset – efter 5/10 km i Kuusamo

Inga överraskningar på damsidan i dagens 5 km även om Johaug var nära. Samma tre damer på pallen som i Sjusjøen – Bjørgen, Kalla och Skofterud vilket många också tippade. På herrsidan var det lite svårare – Northug, Clara och Manificat.

Den tippare som lyckades bäst var Gustaf som tog 9 av 12 möjliga poäng! Förutom dampallen hade han Clara på rätt plats och Northug på fel plats. Bra gjort!! Sen var det ett gäng som tog 8 p, de flesta av dem satte dampallen samt hade Northug som vinnare: Johan, Martin F, Lennart, O.J, Mattias, Bergelius, Odin, Rolf Z, JanneA och Höök. Bra gjort ni med! Hela listan

I totalen fortsätterJan att leda med fyra poäng på 31 p före Martin F, LMG och Jon på 27 p. Jan är mannen att jaga denna säsong! :-) Hela listan

Glöm inte att tippa söndagens jaktstart som finns här och observera – det är åktiderna och inte målgången som räknas där.