Skidpepptipset – 5/10 km i Kuusamo

Dagens sprintlopp i Kuusamo var svårtippade! Bäst Lyckades JonasE med 5 p, han satte Bjørgen och Kriukov samt fick en poäng för Kalla på fel plats, bra gjort! Ett gäng tog 4 p: Skidorf, Gustaf, Simon, Tomas Olofsson, Maria, Joel Burman, Tomten. Jan, KnutG och Pelle M. Hela listan

Totalt fortsätter Jan att leda med 24 p, hela fyra poäng före JonasE, Jon, LMG och Gabriel på 20 p. Hela listan

I detta tips gäller det att tippa de tre främsta i 5/10 km fristil intervallstart imorgon lördag. Tipsstopp klockan 11.00 svensk tid. 2 p för rätt åkare på rätt plallplats. 1 p för rätt åkare på fel pallplats.

Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till det att loppen startar. Länk för att se vad andra har tippat i denna tipsomgång

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare här på Skidpepp för att tippa! Vid problem – skriv en kommentar så löser vi det!

Seperat tipstråd för söndagens jaktstart finns här.