Påskledigt

Efter en av de sämsta vintrarna i mannaminne här i Stockholm ska det äntligen bli min tur att få åka lite skidor. Om ett par timmar åker jag upp till Vallbo, ett grymt pensionat som ligger några kilometer sydost om Vålådalen, för att gå på tur en vecka. Faktum är att jag spenderat nästan varje påsk under hela mitt liv där uppe, endast två år har jag varit någon annanstans. Från Vallbo kan man lätt ta sig bort till Anarisfjällen, Lunndörrsfjällen m.m., det är så himla fint!

En sak till. I och med att världscupsäsongen är slut kommer denna blogg inte uppdateras lika ofta. Dock kommer den inte stå stilla utan så fort jag upptäcker något av intresse skriver jag om det. Jag startade ju sidan i juli förra året och då fanns det faktiskt en hel del att skriva om (”utbrytargänget”, Brink blev skidskytt m.m.) så vi hoppas på en händelserik barmarkssäsong. Passa på att kolla in video-taggen, där finns en hel del roligt.

Själv kommer jag köra vidare med orienteringen. Är inne på mitt andra år nu sedan tioårs-uppehållet. Min plan är att inte komma sist på tävlingarna! hehe

Glad Påsk!

Etiketter: