Brink blir skidskytt!

Nu har Wolfgang Pichler lyckats föra ännu en åkare över till …the dark side, även kallat skidskytte. Och som rubriken antyder är det Jörgen Brink det handlar om. Det kändes ganska väntat om jag får säga det själv. Brink har under flera år legat på landslags-gränsen och inför kommande säsong såg det mörkt ut för honom att få fortsätta i blågult, så när Pichler bjöd in Brink till SM (som han för övrigt tog ett silver på(!) trots att han sköt en miljon bom) så fanns det väl ingen annan väg att gå, än till …the dark side.

Brink säger att det ”blir en tuff utmaning men målet är att komma till toppen och satsningen är nu mot OS i Vancouver”. Och ärligt talat så är det faktiskt mycket roligare att se en Brink vinna brons i skidskytte i Vancouver, än att se honom på ännu en 57:e plats i världscupen.

Lycka till Jörgen!

Etiketter: