VM-truppen till Oberstdorf släppt!

Nu är det klart vilka som ska underhålla oss framför TV:n. Så här ser svenska truppen ut. Kanske något fler män med i truppen än vad jag hade trott. Och ingen Viktor Thorn. Fler herrar än damer alltså, men man tänker väl grenspecifikt och inte totaltrupp. Men kanske att Dyvik gnisslar lite där hemma eller vad tror ni?

Måste sätta mig in lite mer i det här men är tanken att Häggström inte ska köra sprint? Annars har man ju fem sprintherrar med…och med den logiken kunde väl Dyvik blivit uttagen som medresande reserv…eller är Ribom före henne i sprintkön? Fattar faktisk inte riktigt logiken…

Damer:
Linn Svahn
Jonna Sundling
Maja Dahlqvist
Frida Karlsson
Ebba Andersson
Emma Ribom
Johanna Hagström
Charlotte Kalla

Herrarna
Johan Häggström
Björn Sandström
Calle Halfvarsson
William Poromaa
Oskar Svensson
Jens Burman
Karl-Johan Westberg
Anton Persson
Marcus Grate

Så här säger ledningen till Aftonbladet om att Kalla är med

– Charlotte blir med i truppen och vi hoppas hon kan hitta tillbaka till de hon gjort tidigare. Hon är bäst när det verkligen gäller och är viktig för truppen som är ganska oerfaren.

Etiketter: