Skidpepptipset: Etapp 5 3/5 km klassiskt

Vi har beslutat att stryka förra tipsomgången (etapp 3) helt och hållet på grund av omständigheter som vi inte rådde för – FIS ändrade tiden för sprintkvalet till en timme tidigare varför de som tippade sent kunde gå på kvalresultaten och/eller ändra sina tips efter det. Hur vi än gjort hade det blivit fel mot flera och då är det bättre att stryka omgången helt och hållet så att det blir lika för alla. Till dagens etapp hann vi inte lägga in en tipstråd i tid.

Här gäller det att tippa 3/5 km i klassisk stil med intervallstart den 3 januari, tipsstopp är klockan 12.45.

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats. Tippa de fem första både damer och herrar nedan, dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i tipset. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.


Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills