Gott nytt år önskar Skidpepp

Dagen skidåkning blev ingen svensk höjdare. Ida Ingemarsdotter blev bästa svensk strax utanför pallen. Emil och Petter stod på öronen (hade de tullat på champagnen redan månne) medan de andra svenskarna gjorde vad vi kanske förväntade oss av dem. Trots sitt fall leder Northug fortfarande touren men Cologna har häng och de känns som att de kommer stå mellan dem det här året.

På damsidan leder Kowalczyk med dryga 20 sekunder före Björgen vilket bäddar för en riktigt spännande upplösning.

Den totala ställningen ser ni enklast på FIS hemsida.

Vi på Skidpepp lyfter av våra hattar och önskar alla läsare ett Gott nytt år och en god fortsättning. Hittills har den här skidsäsongen kanske inte levt upp till våra förväntningar så om ni får göra en enda längdönskning till nästa år vad blir det då?