Idag är det vilodag

För mig började vilodagen redan i förrgår, därav lite dåligt uppdaterad blogg. Med vilodag menar jag vilodag från touren men inte från annat. Jag har varit borta och har varken kunnat se på loppen i tid eller att blogga. Men nu är jag åter framför datorn och försöker hinna ikapp.

Angående strulet med tour-tipset så ber vi så mycket om ursäkt att vi inte fick ut gårdagens tips i tid. Men då vi inte lever på detta bloggande blir det så att vi måste göra annat ibland och då händer sånt här. Trist men så är det bara. Framöver kommer vi försöka lägga in tidskontrollerade tipsinlägg i förväg som publiceras automatiskt vid rätt tidpunkt.

Angående Daniel Rickardssons straff så är det ju helt vansinnigt. Visst bör han (och kanske fler?) straffas på något sätt, men garanterat inte med så sjukt mycket tidstillägg som han fick! Jag säger som Blomman, hade det varit Petter eller Dario hade man aldrig gett dom sådana tidstillägg. Sedan så måste jag säga att lite små granruskor är inte direkt vad jag ser framför mig när man ska avgränsa ett förbjudet område. Då borde det ligga sådana långa plastlådor de har utmed banan ibland. Äeh, det här är trist!!

Imorgon är det åter en liten mini-prolog. Vad det ska vara bra för har jag inte förstått alls. Men så är det. Är lite orolig för att både Charlotte Kalla och Marcus Hellner kommer tappa lite mot täten eftersom loppet går i klassisk stil. Men jag hoppas jag har fel. I totalen ligger båda sexa vilket är finfint.

Det var någon som skrev att Emil Jönsson blivit sjuk. Det verkar inte vara så allvarligt för på twitter skrev han för en timme sedan: ”Och självklart kör jag i morgon!”

Totalställningen damer

Totalställningen herrar

 
Imorgon tar vi (eller ja, skidåkarna) nya tag!