Prologen är färdig

Prologen för dagens sprint är snart färdig och på damsidan blev det favoriter i topp genom Kowa, Björgen och Jacobsen. Bästa svenska är Ingemardsotter som åkte in på en tolvte plats hela sex sekunder efter täten. Glädjande nog tog sig Kalla vidare som sjuttonde tjej. Även Haag spottade upp sig från gårdagen och lyckades ta sig vidare. Hanna Brodin var hela fjorton sekunder efter och kommer tillsammans med Rydqvist och Lisa Larsen inte få åka mera idag.

På herrsidan ser det också hyfsat ut för de svenska. Jönsson, Hellner och Peterson verkar ta sig vidare medan det väntat nog tog stopp för Fredrik Jonsson, Lars Nelson och Daniel Rickardsson. Även på herrsidan var det väntat i topp med Petukhov, Northug och Cologna.

Nu ska jag snöra på flugan och fira nyår! Blir förmodligen ingen livechat så vi tar det i kommentarsfältet som förr. Gott nytt på er allihopa!!