Slutet för skidsporten i Sverige

Sitter här i minibussen på väg hem från Grönklitt efter ett härligt skidläger med min orienteringsklubb och försöker upptadera mig på helgens skidnyheter. För mig är det idel dystra rubriker: JVM och U23-VM har gått sådär (bortsett från Öbergs brons), fast det är ingenting jämfört med nyheten i Aftonbladet om att TV4 köpt rättigheterna för skidskyttet från och med nästa säsong (kanske inte hela världen) men framför allt att dom roffat åt sig VM i längdskidor i Val di Fiemme 2013!!!

Förlåt för svordomarna men: Fy h e l v e t e vilken jävla skit!

Eller som en kommentar på Aftonbladet lyder:

”Tyvärr tycker jag lite för mycket om skidor för att bojkotta tv4, men jag kommer att bojkotta alla varor som visas i reklamen…”

Det enda man kan trösta sig med är att SVT fick Falun-VM 2015.

Etiketter: