Anna Olsson gör debut som kommentator

Anna Olsson efter Slottssprinten

Nu i helgen får ni som tittar på skidor på Eurosport en ny röst att lyssna till. Anna Olsson som efter förra säsongen la pjäxorna på hyllan kommer att debutera som expertkommentator vid sidan av Eurosports egna Roberto Vacchi. Eurosport har genom åren prövat lite olika expertkommentatorer, bland annat gjorde Robin Bryntesson ett gästspel under OS i Vancouver.

Anna kommenterar sitt nya uppdrag så här:

– Det ska bli en kul utmaning! Debuten kommer säkert kännas lite nervös men det ska bli spännande att få följa längdåkning i en ny roll. Dessutom är det extra roligt att börja med Düsseldorf eftersom det är en tävling jag själv alltid lyckats bra i.

Utan tvekan kommer säkert Annas expertkunskaper att lyfta sändningarna i Eurosport men kommer det räcka för att du ska byta kanal?

Etiketter: