Tippa helgens distanslopp i Bruksvallarna

Nu inför vi en ny liten interntävling bland Skidpepps alla läsare! Inför en del världscuplopp och andra intressanta händelser kommer vi lägga ut en artikel som denna där alla får lägga in en kommentar som endast bör innehålla sina topp-tre-tips. Nu till helgen fokuserar vi på fristilsloppet i Bruksvallarna. En typisk kommentar/tips skulle kunna se ut så här:

Herrloppet
1. Marcus Hellner
2. Johan Olsson
3. Anders Södergren

Damloppet
1. Charlotte Kalla
2. Anna Haag
3. Ida Ingemarsdotter

När säsongen är slut kan vi se vem som är den bästa tipparen. Personen kanske får ett litet pris eller något. Vi får se. Huvudsaken är att ni går in och tippar! Så varsågoda, dunka in helgens tips! Men skippa diskussioner och annat i kommentarstråden. Sånt får ni lägga i Inför Bruksvallsloppet-artikeln

Uppdatering 12 nov, kl 17:20
Utifrån vad ni tippat ligger Hellner överlägsen topp. Slår man ihop allt tippande hittills ser topp tio ut såhär på herrsidan:

1. Hellner
2. Olsson
3. Richardsson
4. Kershaw
5. Södergren
6. Bajcicak
7. Jönsson
7. Brink
9. Harvey
10. Modin

Damsidan samma förkrossande övertag för Kalla:

1. Kalla
2. Haag
3. Andersson
4. Ingemarsdotter
5. Norgren
5. Ishida
7. Wikén
7. Pajala
7. Lindborg
7. Jaskowiec
11. Brodin

Fortsätt gärna tippa!

Etiketter: