Gällivare-tipstävlingens vinnare!

tips_gallivare.jpg

Inför loppet i Bruksvallarna introducerade vi en tipstävling här på Skidpepp. Det blev ett populärt inslag och vi fortsatte på samma inslagna väg inför distansloppen i Gällivare.

Flera av er har kommenterat att poängsystemet borde räknas så att rätt person på rätt plats ger två poäng och rätt person på pallen men på fel plats ger ett poäng (sålunda ger varje tävling en maximal poängsumma på 12 poäng, dam och herrlopp ihopräknat). Så har vi gjort och vi har sammanställt tävlingarna från i helgen (Loppet i Bruksvallarna får ses som en testtävling).

Joel Burman och signaturen JA vann helgens tävling och leder nu totalen med 8 poäng var. Grattis! JA hade hela dampallen korrekt vilket var riktigt bra gjort . Den som hade det tyngre var Gabriel som med sitt rysstips halkade på efterkälken.

Många hade med Legkov på pallen vilket ställde till det, på damsidan däremot var de flesta överens om att Kalla och Björgen skulle göra upp om segern vilket visade sig vara ett klokt tips.

Till er som inte vann önskar vi bättre lycka nästa gång. Joel och JA har fram till tävlingarna i Kuusamo på sig att vara malliga och stöddiga i kommentarsfältet.

  1. 8 p – Joel Burman, JA
  2. 6 p – Gustis, Markus, Andreas P, Martin V, HXL, Göran, Hanne, Paul
  3. 5 p – Erik, Roger, Jossa, LMG, Guten, Sara, Kent, Pelle, Jonas E, Gunnar, Anders, Jon, Bergelius, Lisa
  4. 4 p – Swestam, Per, Nisse, Michael, Torslav, Maria, Frans, Manne, Alexander, Ruby, Tom, Skidjan
  5. 3 p – Andreas, O.J., Mac, Modego
  6. 0 p – Gabriel