13 oktober 2010, av Oskar

Mail-blunder

Under nästan ett års tid har jag gått och funderat varför så få kontaktat mig på Skidpepp. Har inte fått ett enda mail. Trodde jag. Istället är det så att när jag bytte dator måste jag ha missat att lägga till Skidpepps mailkonto, så nu när Martin V frågade i en kommentar om jag läst hans mail blev jag lite förvånad eftersom jag inte sett någon mail från honom. Så jag bestämde mig för att kolla vad som kunde vara fel.

På den vägen är det. Nu har jag svarat de flesta av de som kontaktat Skidpepp, men tänkte ändå ta tillfället i akt och be om ursäkt för att ni inte fått några svar på evigheter!

Well, från och med idag kollar jag mailen regelbundet så passa på att kontakta mig om det är något ni undrar över eller vill tipsa om osv.

En kommentar till ”Mail-blunder”

Jag vill inte gå in på på astmadiskussionen, dels för jag inte är nån expert och dels för att Oskar avslutat diskussionen.

Men jag måste fråga en sak. Tycker ni att det är OK att chefsläkaren i det Norska skidförbundet samtidigt sitter och bestämmer i FIS-medicinska kommitté och är ansvarig för dopingtestningen i VM?

Jag tror inte att norrmännen dopar sig men de har har ett oschysst ”försprång” mot övriga i den kontroversiella gråzonen.

Tycker Ingard Leirem ska välja. Antingen jobbar han för FIS eller för Norge. Inte båda.

Jämför: Inte får ju chefstränaren för ett fotbollslag döma hemmamatchen heller.

Inlagd: 2010-10-14, 17:02
Skriven av: Johan

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values