Södergren skadad!!?

Foto: ANDREAS BARDELL / Aftonbladet

Alltid är det något… Under ett träningspass nere i Österrike fick landslaget uppleva något väldigt konstigt. Anders Södergren själv förklarar för Aftonbladet som var på plats:

”Vi körde säkert i 30 kilometer i timmen. Så när vi kom nära tryckte mannen till Jens i sidan. Jens flög in i mig och jag flög in i mannens bil, som han parkerat på gångvägen… Ingen människa med sunt förnuft knuffas på det sättet.”

Tydligen var det en civilpolis som försökte stoppa skidåkarnas framfart, oklart varför, och när de inte stannade direkt (alla vet hur svårt det är på rullskidor) lackade väl polisen till och knuffade till Jens Eriksson som i sin tur flög in i Södergren som själv åkte rakt in i civilpolisens bil!

Alla blev riktigt omskakade och det utbröt nästan slagsmål där. I nuläget vet ingen hur allvarliga smällar Södergren och Eriksson fått men vi lär ju höra mer under dagen. Södergren klagade på en axel.

Well, nu håller vi tummarna för att det bara var en lättare skada och skönt att han körde med sin messmör-hjälm!

Läs mer: Expressen, Aftonbladet