14 februari 2009, av Oskar

Inför 10/15 km klassiskt

Det var ett tag sen man såg Mats Larsson köra 15 klassiskt i världscupen så det ska bli spännande och se hur han står sig emot de andra två stafettkrigarna Daniel Rickardsson och Mathias Fredriksson (som för övrigt startar efter varandra). Vad händer om Larsson spöar dessa två? Spännande!

Vem blir bäst utav Anders Södergren och Johan Olsson? Väldigt svår fråga om jag måste svara på den. Tror inte jag kan svara. På bettinghemsidan bwin.com har Teichmann lägst odds. Därefter kommer Olsson. Södergren är trea i odds och följs utav Sundby, Angerer och Hjelmeset. Det konstiga är att på vadslagningen om VM på samma distans så har Södergren tolfte lägsta odds…

Anyway, på damsidan startar Charlotte Kalla 30 sekunder före Anna Haag. Tror ni Haag kommer i kapp? Det är ju ändå klassiskt – spännande duell helt klart. Ska även bli kul att se hur bra Britta Norgrens form blivit.

På ovan nämnd bettingsida kan man även spela på vem som blir bäst utav Haag och Kalla. 1.85 ggr pengarna för båda två.

Damloppet börjar 12:15 och första herre startar 14:15.

13 kommentarer till ”Inför 10/15 km klassiskt”

Ska Haag hinna ikapp Kalla så måste Kalla ha en jävligt dålig dag dom ska åka jämt om Kalla är i någon som helst form.

Fast egentligen ska Kalla åka ganska dåligt då brukar hon åka jätte bra veckan efter så var det i premiären och före TDS ifjol.

Inlagd: 2009-02-14, 08:12
Skriven av: Andreas

Mats Larsson åkte väl i Otepää och var där på 44 plats, typ 40 sekunder efter Fredriksson. Däremot borde han vara i mycket bättre form. Jag har för mig att han var hyggligt med vid första mellantiden men tappade allt eftersom.

Känns som Haag borde slå Kalla men jag tror inte hon åker ikapp.

Inlagd: 2009-02-14, 10:29
Skriven av: Ivve

Staffet laget klart efter idag eller?

Inlagd: 2009-02-14, 13:20
Skriven av: Markus

Ursäkta om jag uppfatts som en ”fattar nada”.Men vad fan menar Svt-Karlsson när han säger:Saarinen 47 sek efter det är ju en hel evighet.För att i nästa andetag säga:Haag 8:a Kalla:9:a lopp i VÄRLDSKLASS.Kan någon förklara?

Inlagd: 2009-02-14, 13:38
Skriven av: lkh

Bra poäng lkh. Well, Karlsson hade väl lite högre förväntningar på Saarinen och drog till därefter. Vad gäller Kalla och Haag så har de ju inte gjort så mycket bättre tidigare i vinter i klassiskt så det är ju bra. äh jag vet inte, han är lite svajig den där Krönikören.

Inlagd: 2009-02-14, 13:59
Skriven av: Oskar

Eftersom vi som skriver här tillhör gräddan,ja yppersta elit…….(hörde jag någon pipa om ironi) vars var jag jo sveriges bästa tvsoffexperter.Södergren i all ära men vad fan sysslade dom andra killarna med.Det där håller inte tlill VM.Och Norska skidskytteherrarna plats 1-4dom kunde väl för fan ha åkt lika fort som Björndalen,dom hade ju varit etta allihop då.Nä det är bara att korka upp en Single Malt och dränka sorgerna.Ut med tv:en genom fönstret.

Inlagd: 2009-02-14, 16:12
Skriven av: lkh

lkh. Du kanske skulle ställa upp själv? :-)

Inlagd: 2009-02-14, 16:40
Skriven av: Andreas

lkh, jag förstår inte en enda mening i din kommentar.

Släng inte ut tv:n för jag tror VM kommer bli rätt så kul!

Inlagd: 2009-02-14, 16:42
Skriven av: Oskar

Oskar och andreas ni har väl inte korkat upp singelmalten redan i morse.Jo andreas vi kan väl mäta krafterna på NTV-by elljusspår redan i kväll.PS:ta på en tjock luva det är kallt ute.

Inlagd: 2009-02-14, 17:12
Skriven av: lkh

Hej Oskar det blev lite snurrigt i går jag skall försöka förklara meningen,jag menar varför du inte förstod meningen.Så här var det,satt och zappade mellan tvkanalerna.SkidskytteUlfbåge säger Alexander Oz vinner guld,expertGrenemarksäger:nu kom tankarna.Zapp till Valtrientro Italien SvtKarlsson: Kalla i Mål ”världsklass”.Zapp skidskytte,Ulfbåge:Hanevold tar guld Grenemark:nu kommer tankarna.Zapp svtKarlsson: Haag i mål ”världsklass”.Zapp Ulfbåge:Lars Berger tar guld,Grenemark:Där kom tankarna.zapp svtKarlsson: Saarinen en hel evighet efter.Zapp Ulfbåge:Björndalen tar guld…..Då kom mina tankar,tänk tanken Oskar hur det var meningen jag tänkt.Det var därför jag tänkte tanken att nu åker TV:en ut.Nä nu skall jag ut och köra lite STAV till STAV.

Inlagd: 2009-02-15, 10:16
Skriven av: lkh

hahaha jag håller med dig. ”nu kommer tankarna” och ”från stav till stav” är sjukt hopplösa men ändå ganska svängiga uttryck. Det är liksom humor utan att han vet om det!

Inlagd: 2009-02-16, 00:39
Skriven av: Oskar

Precis Oskar, det blir ju lite ”dötid” mellan tidskontroller och skjutvall osv. Och då kommer tankarna.Det blev ju inte bättre i Söndagens Vinterstudio när Stig Strand säger att den som gör ett bra ”åk”har gjort klart svängen före porten.

Inlagd: 2009-02-16, 11:21
Skriven av: lkh

haha, lkh, du borde samla på grymma citat sen ge ut dem i bokform/bloggform whatever. De är ju sjukt bra

Inlagd: 2009-02-16, 22:57
Skriven av: Oskar

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values