Inför 10/15 km klassiskt

Det var ett tag sen man såg Mats Larsson köra 15 klassiskt i världscupen så det ska bli spännande och se hur han står sig emot de andra två stafettkrigarna Daniel Rickardsson och Mathias Fredriksson (som för övrigt startar efter varandra). Vad händer om Larsson spöar dessa två? Spännande!

Vem blir bäst utav Anders Södergren och Johan Olsson? Väldigt svår fråga om jag måste svara på den. Tror inte jag kan svara. På bettinghemsidan bwin.com har Teichmann lägst odds. Därefter kommer Olsson. Södergren är trea i odds och följs utav Sundby, Angerer och Hjelmeset. Det konstiga är att på vadslagningen om VM på samma distans så har Södergren tolfte lägsta odds…

Anyway, på damsidan startar Charlotte Kalla 30 sekunder före Anna Haag. Tror ni Haag kommer i kapp? Det är ju ändå klassiskt – spännande duell helt klart. Ska även bli kul att se hur bra Britta Norgrens form blivit.

På ovan nämnd bettingsida kan man även spela på vem som blir bäst utav Haag och Kalla. 1.85 ggr pengarna för båda två.

Damloppet börjar 12:15 och första herre startar 14:15.