Lite sämre tippat på damsidan i La Clusaz

Kul att vara norsk idag, tyvärr är jag svensk. Skidpepp tippade fel, det blev ingen ny triumf för Charlotte Kalla. Hon såg mest plågad ut i spåret. Jag satt på jobbet och kollade på NRKs nätsändningar så jag fick aldrig ens se Kalla gå i mål för de bytte raskt till skidskyttet… men hon blev till slut 11:a strax före Anna Haag som kom i mål på en 13:e plats. En bra placering av Haag som inte alls var nöjd med förra helgens resultat. Bra!

Sara Lindborg blev utan världscupoäng igen med en 39:e plats och Britta Norgren klappade igen fullständig och gled in som 46:a. Hon har en bit kvar i de lite längre loppen och tydligen speciellt i klassisk stil.

Till skillnad från herrloppet verkade det gått väldigt fort hela tiden. Nu kom jag in i loppet i mitten men redan då var det redan väldigt utdraget. Jag är extra förbannad över att Follis kom precis före Kalla i mål. Jag satsade pengar (inte mycket, men ändå) på att Kalla skulle klå Follis… well well.

Kalla efter loppet

Läs mer: DN, Aftonbladet