Inför stafetterna i La Clusaz

Det blev inte någon längre artikel än så här. Men ni har varit flitiga bland kommentarerna och det gillar jag. Synd att man inte har tid till det man vill göra hela tiden…

Nu håller vi tummarna för att det blir taktikkörning på andrasträckan för damerna så att Sara Lindborg kan hänga med. Antar att dom kör Sara för att se hur hon funkar i en stafett så att man så småningom kan ta ut det ultimata stafettlaget till VM.

Svenska damlaget

  1. Lina Andersson
  2. Sara Lindborg
  3. Anna Haag
  4. Charlotte Kalla

Stackars Mathias Fredriksson har influensan och är inte på plats. Jag som trodde det negativa i att skaffa barn var att man fick andra perspektiv på livet och kanske inte värdesatte tusentals timmar träning i först hand. För Fredriksson har det istället blivit barnets förskolas baciller som fått honom på fall. Tråkigt!

Svenska herrlaget

  1. Daniel Rickardsson
  2. Johan Olsson
  3. Anders Södergren
  4. Marcus Hellner
Etiketter: