Avgå allt och alla

Vilken skitdag. Återigen en stafett som går år helvete. Bronset smakar ingenting förutom bittert. Skit under skidorna verkar det som. Återigen i en stafett. Hur många såna har vi lyckats paja. Ebba ramlar för andra gången det här mästerskapet. Idag kostade det mer än sist. Hade nog haft några sekunder till Norge om hon stått på bena. Frida. Skit. Får tokspö av Pia Fink. Är det bara skidorna, nä det tror jag inte. Flugan pånyttfödd såklart. Maja gjorde heller ingen glad idag. Alltså skit i laguttagningen också. För att hoppa över Sundling så borde man rimligtvis vara jävligt säker på att Maja skulle göra det riktigt riktigt bra idag. Ingen katastrof i åkningen kanske, det är väl hennes nivå. Men hade mycket hellre sett en hungrig Sundling i det läget.

Hur många stafettfiaskon orkar man med egentligen. Norge knyter ihop det som vanligt med ett på förhand inte superstarkt lag men de får ju ut det de behöver…som vanligt.

Var tvungen att lyssna utan ljud under andra halvan av stafetten idag men visst syntes det väl rätt tidigt att man inte hade bästa materialet? Tyckte både Emma och Ebba fick gå längre med armarna och staka än alla andra och när det väl var dags för diagonal så släppte det väldigt mycket. Vad jag hörde från kommentatorerna så var det idel beröm, klang och jubel över skidorna. Märkligt.

Fy f*n. Jäkla tur att vi tog de där gulden i början av mästerskapet för nu börjar det kännas som vanligt. Grattis Norge. Hatar att säga de orden.