Corona i svenska landslaget – Uppdaterad

Aftonbladet rapporterar att en person i det svenska laget har testat positivt för Corona i samband med att man anlänt till Val di Fiemme. Det verkar av texten att döma röra sig om en åkare. Nu ska man PCR-testa och man förväntar sig ett svar innan start imorgon.

En presskonferens kommer hållas inom kort rapporterar den svenska landslagsläkaren.

Inte vad man ville höra…..vi får se vad som rapporteras på presskonferensen.

Jaha. Det var alltså Linn Svahn det handlade om. Tydligen är hon symptomfri och man kan väl bara hoppas på ett felaktigt provsvar. Det har ju hänt tidigare. Någon som vet vem Linn delat rum med. De som varit nära Linn ska tydligen också ha isolerats. Nu är det bara en jobbig väntan på nästa provsvar. Sämsta möjliga uppladdning inför en distans som borde passat Linn bra.

Håll tummarna för att inte fler blir positiva närmsta dagarna.