Ett till tjuvskate-lopp

tourresultat

Det är spännande att vi har klassisk och fri stil. Men frågan är om vi vekligen behöver skate-klassisk stil? Idag stakade segraren Poltoranin och Richardsson, sexa, runt på skate-skidor. Jag har tjatat om det förr men alltså det är väl inte så kul med sk tjuvskate?

Dock ett riktigt spännande lopp. Vallat vs skateskidor tillför ju onekligen en krydda men grr är det verkligen bra? Kan inte bestämma mig. Tror jag inte gillar det.

Calle Halfvarsson håller fortfarande mycket hög nivå med sin fjärdeplats! Han ligger även fyra i totalen efter Northug, Sundby och Belov. Bra!! Richardsson ligger i totalen 11:a, 1:37 efter Petter. Hellner blev 27:a idag. Ingen höjdare direkt. Resten utanför poängplats.

Om Calle klarar att täppa till mot täten imorgon kan det bli ett ruggigt spännande lopp!!!

Nu kör vi damernas lopp!