God jul / är det bara jag?

Meanwhile

Idag är det julafton. Vanligtvis brukar det stora Tour de Ski-pirret infinna sig efter en händelserik första fas av världscupen. Istället har ett slags ointresse lagt sig som en våt filt över hela mig. Visst, jag tittar på alla tävlingar men peppen blir liksom inte tillräckligt hög för att vilja blogga om det. Därav mitt usla track record.

Vad beror detta på? Är det jag som tröttnat på skidåkning och söker andra kickar i livet? Eller är det Norges dominans i skidspåren? Eller är det all denna snöbrist som gör att skidåkarna får åka runt på en och samma lilla slinga vecka ut och vecka in? Jag vet inte. Jag vet bara att peppen inte är här! Än.

Vilket är oerhört konstigt, för det är ju VM-år! Och inte vilket VM-år som helst utan VM på hemmaplan. Hur känner ni det? Är det bara jag?

mvh en förvirrad bloggare

PS. Det var dock underbart att se de svenska sprint-prestationerna i helgen. Mkt starka insatser som värmde mitt nedkylda skidhjärta!

GOD JUL!