Längdlektyr inför VM

kara_sasha_stor

För att höja pulsen ytterligare inför VM kan det vara bra att ha en längdrelaterad bok på nattduksbordet att läsa innan man går och lägger sig. I slutet av förra året gavs boken Kära Sasha ut på SE förlag och jag har fått ett exemplar (första recensionsexet jag fått som bloggare!) som jag tyvärr inte hunnit läsa än men tänkte sätta tänderna i nu lagom till VM.

Boken, skriven av Gabriella Ekström handlar om Sasha, eller Alexander som han heter, en rysk skidåkare och hans liv i elitvärlden. Mer än så vet jag inte än, men behöver man veta något mer? Nej!

Ekström har tydligen tidigare skrivit romaner som skildrar cykelsporten, men det här är första skidboken.

Om den är bra eller dålig har jag ingen aning om än, någon här som läst den?

Har även försökt lista ut vem det är på bilden. Kan det vara en annan Sasha, alltså Alexander Legkov? Det är någon som har 75 på bröstet, men det är svårt att se vilken tävling det är. Ser ut att vara BMW som är huvudsponsor. Rossignol-skidor och dito pjäxor. Vem kör eller körde det? Fotot är taget av Jennifer Myger från Fasterskier.com, så egentligen är det enklast att fråga henne.

Etiketter: