Falleri fallera falleralla eller?

Idag föll alla svenska lag utom Brynte/Persson. Det är 75%. 75% för mycket, skulle jag säga. Jag och syrran började skämta att om Jönsson ramlar på sista varvet i finalen så kastar vi ut TVn genom fönstret (vi var hemma hos våra föräldrar) men när Jönsson föll bestämde vi oss för att strunta i att kasta TVn eftersom det var en platt-TV. Jag menar, hur macho är det att kasta en platt-tv genom fönstret? Och går fönstret ens sönder om man kastar en hopplös platt-TV? Den studsar säkert bara tillbaka i ansiktet på en. Jag tror att framtidens kasta-ut-genom-fönstret-pryl är projektorn. Den är lite mer kompakt och tung. Antar att jag måste skaffa en till VM så att jag har något ordentligt att sula om/när svenskarna faller, igen.

Det som ändå glädjer mig i denna dystra stund är hur jävla fort Jönsson körde ikapp flocken i slutet. En flock som gick på full gas. Jag tror helt klart att Emil hade lekt med öststatarna om han bara stått på benen. Så med andra ord blir det åka av i morgon. Nu gäller det bara att hålla tummarna att snickarboa-sonen inte går på för mycket revansch-gas imorgon och kör slut sig själv för tidigt:

”Dessa ryssar… Nu ska jag träna balans och brottning hela natten och ta nya tag i morgon! Kändes iaf bra och det var sjukt kul å köra!”

Ja, vad säger reglerna egentligen? I båda fallen svenskarna var med om handlade det om att en annan skidåkare kom bakifrån och körde över svenskarnas skidor. Är det verkligen OK? Jag menar, borde inte den som kommer bakifrån tvingas visa hänsyn? Jag börjar direkt tänka på högerregeln och andra lagar som jag egentligen inte har någon koll på eftersom jag inte har körkort. Men ändå!

Visst, man kanske inte ska göra som Northug gjorde i Tour de Ski (åka slalom längst fram i uppförsbacken för att hindra folk att gå om) men man måste ju ändå få åka först utan att bli överkörd.

Oh well, nu ska jag skriva ett till inlägg som kommer snart.

Etiketter: