07 december 2012, av paulinho

skidpepptipset sprint fristil Quebec

Här tippar vi morgondagens sprintar i klassisk stil. Tipsstopp är preliminärt klockan 17.15 på lördag då sprintkvalet startar. (svensk/norsk ).tid)

Tippa de tre på pallen, damer respektive herrar nedan. 2 p för rätt åkare på rätt plats. 1 p för rätt åkare på fel plats.

Obs! Ni måste tippa de fem första både damer och herrar nedan (pga worldofXC:s system), dock är det bara de tre främsta dvs pallen som räknas i Skidpepps tips. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet.

Startlistorna finns här på FIS:s hemsida när de släpps.

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.

Se vad andra Skidpeppare har tippat hittills

2 kommentarer till ”skidpepptipset sprint fristil Quebec”

Varför lägger ni alltid tipsstopp så nära starten? Om FIS ändrar tid, vilket de gjort, så blir det tippstopp efter kvalet. 16.40 är första åkare i väg i damkvalet.

Inlagd: 2012-12-08, 14:26
Skriven av: JonasE

Det beror på att vi vill att sena tippare ska ha möjlighet att tippa så nära start som möjligt. Nackdelen är ju som du skriver när FIS ändrar starttid.

Inlagd: 2012-12-12, 21:22
Skriven av: paulinho

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values