Fredrik Karlsson död i skoterolycka


Nu får det vara nog med dödsfall inom längdskidåkningen!! Härom dagen dog den tidigare landslagsåkaren Jenny Olsson och innan det avled Inge Bråten.

Nu kommer beskedet om att Fredrik Karlsson, som skulle ingå i Team 2015, har dött efter en skoterolycka uppe i Bruksvallarna. Grabben råkade köra ner i ett dike och slogs sedan medvetslös. Tyvärr kunde inte hans liv räddas trots att fjällräddningen och ambulanshelikopter var på plats relativt fort.

Direkt när jag hör om denna tragiska händelse börjar jag fundera på Marcus Hellner och hans enorma skotervurm. Är det så jävla smart att bränna runt på fjället med skoter i snuskigt höga hastigheter? Jag hoppas Hellner alltid har polare med sig så inte han fryser ihjäl i någon driva om något skulle hända.

Skidpepp tänker på alla anhöriga och vänner som förlorat en up and coming-skidåkare vars bästa dagar förmodligen skulle bli om något år. Nu blir det inte så vilket är så klart väldigt tragiskt.