20 februari 2010, av Oskar

Dåligt med utländska intervjuer

TV-studion
Är det bara jag som endast kommer ihåg intervjuerna med svenskar nere från skidstadion eller är det så att man knappt intervjuat någon annan? Nu har man ju ändå flera personer på plats som borde snacka med alla topplacerade, inte bara svenskarna!

PS. Eurosport har lagt ut en videointervju med Petra Majdic från efter prisutdelningen. Hon ser helt hög ut på smärtstillande. Stackars tjej!!

Eurosport.se har för övrigt många intervjuer med skidåkarna!

5 kommentarer till ”Dåligt med utländska intervjuer”

svt har visat intervjuer med tora berger, marit björgen mfl. men håller med de är dåliga på det. väldigt mycket tjat och återupprepningar som hade kunnat utnyttjas på bättre sätt.

Inlagd: 2010-02-20, 19:21
Skriven av: Andreas

Kollade på NRK en sväng dom intervjuvade Kalla under herrarnas lopp infälld i bilden det har jag aldrig sett på SVT iaf.

Inlagd: 2010-02-20, 23:32
Skriven av: Andreas P

Du har helt rätt! SVT är alldeles för svenskfokuserade. Det skulle ju inte bli något lopp att vinna om det bara var svenskar med! Dessutom, varför snackar de bara med de två bästa svenskarna? Varje gång. Har hittills inte sett en intervju med Södergren efter gårdagens lopp t.ex. Eller Rickardsson heller för den delen. Och visst Nortis snackade inte med pressen, men alla de andra norrmännen!!??

Kan också hålla med Andreas om att NRK är bättre på detta. De visar stort intresse för andra länders duktiga åkare. Lite svårt att jämföra de nationella kanalerna med Europakanalen Eurosport, dock.

Inlagd: 2010-02-21, 12:16
Skriven av: skidsnackar'n

Det har varit mycket svenskar i direktintervjuerna men andra mer i reportagen.
För övrigt gnälls det på norska diskussionsfora på samma sak fast tvärtom, dvs att NRK är för Norgefixerade.

Inlagd: 2010-02-21, 12:32
Skriven av: Carl-Johan

Roligt att de intervjuvade Angerer igår iaf! :)

Inlagd: 2010-02-21, 12:41
Skriven av: Sanna

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values