17 februari 2009, av Oskar

Vad har Karlsson på sig?!

Jag har en kompis som har en skjorta som är tudelad, ena sidan har ett mönster och andra ett annat. Den är riktigt grym. I gårdagens Gomorron Sverige hade Jonas Karlsson något liknande: en otroligt konstigt tröja/skjorta på sig. Det ser ut som en skjorta som är knäppt med en halv grå kofta!

Vänta nu det var inte därför jag skulle skriva om gomorron sverige.

Man snackar lite om VM i Liberec och Anders Södergren.

Se videoklippet

 

2 kommentarer till ”Vad har Karlsson på sig?!”

Oskar det finns en butik”Hjälpmedelsdepån”som säljer dessa klädesplagg.Det är ju naturligtvis en skjorta/tröja som visar vederbörande vad som är höger el. vänster.Du vet det finns dom som inte vet att på vänster hand sitter tummen till höger och” vise verca”på höger hand

Inlagd: 2009-02-18, 13:07
Skriven av: lkh

hahaha, så måste det vara.

Hur var det nu, tummen sitter på vänster sida på höger hand…

Inlagd: 2009-02-18, 15:05
Skriven av: Oskar

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values