17 februari 2009, av Oskar

Det verkar bli som vi vill med kommentatorerna!

För ett tag sen diskuterade vi här på Skidpepp det ultimata kommetatorsgänget. Många klagade på att Krönikör Karlsson var inte var så bra på att kommentera m.m.

Idag läste jag i skidtablån på svt.se att det kommer vara Jacob Hård som är regular kommentator, expertkommentatorer blir både(!) Anders Blomqvist och Niklas Jonsson. Det står inget om Krönikören men jag hoppas och antar att han kommer göra det han är bäst på, intervjua med svåra frågor och självklart komma med krönikörskommentarer efteråt.

Kan bli ett riktigt bra VM av SVT!!

5 kommentarer till ”Det verkar bli som vi vill med kommentatorerna!”

Jag tycker han har växt i rollen som kommentator, dock så är inte skidor på tv som det ska utan blomqvist och hård. Det är som ett julbord utan skinka. Inget illa om karlsson alltså. På vinterstudio bloggen har karlsson skrivit att hård redan åkt ner till liberec och antar att hård inte är där för att intervjua iaf :)

Inlagd: 2009-02-17, 22:50
Skriven av: Andreas

Utmärkt, då behöver jag inte stänga av ljudet!

Inlagd: 2009-02-18, 09:50
Skriven av: Torbjörn

Suck

Inlagd: 2009-02-18, 09:58
Skriven av: lkh

Oskar vet ej om du haft tillfälle att se dom två sista distansloppen i skidskytte.Jag har i vilket fall konstanterat att Kalle Grenemark är in på Skidpepp och läser, noterat: inte en STAV inte en TANKE.Så om någon har frågor el. funderingar kring skidskytte så går det bra att ställa frågor direkt till K.G här Någon som såg från TARTU ski maraton i söndags.Där låååångloppsräven Håkan Westin var expertkomentator,saaaklig,luuugn som en filbunke. Där snackar vi RÄTT man på rätt plats. Jag har ju tidigare skrivit om svtKarlsson och ExpertJonsson männen som kan göra en skidtävling lika intressant,som att sitta och se målarfärg torka.Imogon lär vi ju se om dom också är in på skidpepp och kikar.Hoppet är ju att dom har gjort det och spottat upp sig lite grann. Jag håller nog BoA Orm och Blomkvist som första alternativ till att referera VM i Liberec.Om man nu inte skulle prova SVERKER du vet han på konsumentprogrammet.Kanske slutklämmen på sändningen skulle låta:”ska re va så” här,”ska re va så här” för att sedan trycka ner Resultatlistan i papperskorgen.Nä nu får det vara ”sluthäcklat”runt våra folkkära reportrar och expertkommentatorer,…..annars blir man väl kölhalad i närmaste vattendrag.

Inlagd: 2009-02-18, 15:12
Skriven av: lkh

lkh, jag såg delar av distansloppet för damer och då var det faktiskt en hel del ”nu kommer tankarna” så, nej, han har nog inte tagit åt sig så mycket, om han nu mot all förmodan skulle varit inne på skidpepp.

Träffade Bo A Orm på en orienteringstävling nyligen och han verkade riktigt taggad inför Liberec – det kommer bli grymt!

Inlagd: 2009-02-18, 19:09
Skriven av: Oskar

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values