13 december 2008, av Oskar

Emil, dags för slakt!

Imorgon vinner Emil Jönsson. Det enda som kan hota honom är längden på banan. Utövarna har tränat för treminutersbanor och ska nu tävla på fyraminutersbanor.. I don’t know! De norska sprintrarna är som ni vet bättre på distans än svennarna och det ger nog dem en fördel. Vi får se.

Go Jönsson!

7 kommentarer till ”Emil, dags för slakt!”

Önsketänkande (och röstade på): Björn Lind i den form han var förr går han inte att stoppa -, skidorna lyfte nästan från marken i spurten, må han hitta tillbaka dit…

Hoppas mest på: att Kalla ska vinna, ger henne mer självförtroende inför Touren, det behöver hon. Förra gången i Touren var hon outsider nu har hon tryck på sig och det mesta i Touren är i klassiskt. Saarinen nu favorit till att vinna i Touren, Kuitunen tvåa.

Mest realistiskt: Lina får det bästa svenska resultatet, hon verkar vara i form i sprint.

Inlagd: 2008-12-14, 00:33
Skriven av: Jörgen

Lina i fristil??? Hon har varit topp tre 5 gånger i världscupen och ingen i den fria stilen men det har Kalla varit en gång.

Men bästa svenska kan Lina gått och väl bli men det finns ju mera damer än dom 2 ex Ida el Anna men håller då Kalla som bästa svenska bara för nån gång måste det ju vända.

Inlagd: 2008-12-14, 00:51
Skriven av: Andreas

Andreas: ja, håller tummarna för Kalla imorgon (idag) men ännu mer för att Björnen (Lind) ska hitta sin form. Vill se honom lyfta från spåren igen på spurten.

Tycker för övrigt att det är märkligt att de ändrat så mycket i Touren dvs nästan inga tävlingar i fristil. Tycker att det borde vara som förra året. men det är kanske partiskt att skriva så… :-)

Konspiratoriskt verkar det nästan som om de bakom vill bädda för Kuitunen/Saarinen… Hon (Virpi) hade ”jätteont i ryggen” förra året i slalombacken (enligt egen uppgift) därför som Kalla enkelt kunde gå om enligt henne.

Tror inte riktigt att det är hela sanningen men som det är nu är Saarinen och Kuitunen favoriter i Touren – som betyder massor i WC-poäng (och pengar).

Inlagd: 2008-12-14, 01:48
Skriven av: Jörgen

Jörgen: Jo nått är det då men om det inte går så bra för Kalla så kommer det flera Tds för henne.

Det enda är ju att folk har så stora förhoppningar på henne ta Saarinen första värdscup segern för henne kom när hon var 28 år 2007 i Oslo, Kuitunen 28 år i Lahti 2004 och en del säger att hon är slut, det är ju dom som inte vet nått om skidåkning.

Inlagd: 2008-12-14, 12:47
Skriven av: Andreas

Att Kalla är slut menar jag ju, hon har ju knappt börjat sin karriär.

Inlagd: 2008-12-14, 12:49
Skriven av: Andreas

Kollar live resultaten… Emil åker ut i kvalet. Vad är det som händer??? Är det faktiskt så här stor skillnad på 1,1 och 1,7 km????

Inlagd: 2008-12-14, 15:01
Skriven av: Frans

jo jag menar det kan aldrig tro att det är så stor skillnad.

Lina då samma tid i kvarten som Kalla och då ramlade hon.

Inlagd: 2008-12-14, 18:13
Skriven av: Andreas

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values