Jag har gjort något jävligt korkat

Nu ska jag berätta om något som inte direkt handlar om skidor, men nästan. När vi kommit upp till Gällivare upptäckte att jag lyckats glömma min strömadapter till datorn på tåget. Helvete! Jag hoppades på att adaptern skulle ligga kvar i tåget när det åter igen passerade Gällivare efter en sväng i Narvik men icke, den var försvunnen! Så paniken infann sig, jag måste ju ha en dator för att kunna skriva skidpepp! Som tur var träffade jag en grym fotograf, Nils, från Scanpix (tror jag) som lånade ut adaptern då och då under helgen när mitt batteri började sina.

Ikväll någon timme innan vi skulle hoppa på tåget fick jag ladda lite till så att jag skulle kunna skriva lite på tåget. När jag var laddad skulle jag lämna in adaptern i receptionen. Men, med ett guldfiskminne som jag har blir det inte alltid som man tänkt. När jag packade ihop mina grejer hade jag inte någon ledig hand för adaptern så jag la den tillfälligt i min påse så länge. Stressen att hinna med tåget infann sig och jag glömde helt bort adaptern. Sprang bort till tåget och hoppade på. När vi satt oss ner i tåget och jag började packa upp datorn upptäckte jag adaptern. HELVETE, tänkte jag, hur jävla klantig får man vara?!?!

Well, som tur var hade Nils satt sitt telefonnummer på adaptern så jag ringde upp honom och skämdes mer än någonsin när jag berättade vad som hänt. Innan jag ens hann förklara sa han: ”Säg inte att du fått med dig adaptern på tåget!”. Jo, svarade jag…

Men men, jag ska skicka adaptern till honom så fort jag kommer hem. Men my god så pinsamt det var!

Etiketter: