Fyra medaljer på två dagar – vilken säsongsöppning!

För en vecka sedan när Anders Södergren gick ut med det ofantligt tråkiga beskedet om sina cellförändringar tappade jag lusten helt för Gällivare och helt plötsligt var jag mer sugen att stanna hemma och träna orientering. Men Kristoffer övertalade mig att det kommer bli så bra så i Gällivare, och så rätt han hade!!

Som grädden på grädden på grädden på moset spurtade Marcus Hellner hem andraplatsen idag bara en meter efter Petter Northug, och jag är faktiskt inte ett dug förbannad över att norsken vann. Det är ok, för det har gått så jävla mycket bättre än jag någonsin kunnat tro denna helg! Hurra!!

Vi ska inte bara hylla Hellner. Dagens namn är våra ”reserver”. Vi hade två av dom idag och som de klev upp och bara levererade! Jag tänker på Södergrens och Fredrikssons reserver, Daniel Rickardsson och Rikard Andreasson. Fan va grymt att vi inte faller när de gamla rävarna inte är med!

Nu ska vi som vanligt ut och känna på spåren lite. Kanske lite sent men man måste ju träna själv lite också!

Läs mer: DN, Aftonbladet

Etiketter: