Vilken dag idag! – men hur blir det i morgon?

Hur utpumpad är Marcus Hellner egentligen? Hur mycket bättre är Britta Norgren i klassiskt nuförtiden? och då det endast är ett varv på banan? Hur är det med Anna Haags lår? och till sist, har Jenny ”långloppan” Hansson gått i mål än? (sist vi hörde var hon inne på 25:e varvet… närå!)

Vi har ännu inte lyckats luska reda på någon laguppställning för morgondagen så istället presenterar vi våra förslag. Vi har resonerat så att Hellner bara måste åka i morgon och att vi flyger upp Lisa Larsen från Mora ögona böj… eller ja, för att det skulle hända hade ni behövt klicka på våra banners i tio års tid varje sekund. Nu till saken.

Som vanligt är de två första sträckorna i klassisk stil och de två sista skateas. 5 km åker damerna och herrarna kör 10.

Herrlag 1

 1. Johan Olsson
 2. Mathias Fredriksson
 3. Rickard Andreasson
 4. Marcus Hellner

Herrlag 2

 1. Daniel Rickardsson
 2. Håkan Löfström
 3. Fredrik Östberg
 4. Fredrik Karlsson

På damsidan hade vi helst sett Lisa Larsen på plats i en fristilssträcka, varför inte den tredje och kanske även Sandra Hansson i någon sträcka. Men eftersom lagledningen är så fega så får vi nöja oss med de vi har på plats, vilket iofs inte är så fy skam det heller!

Damlag 1

 1. Anna Haag
 2. Lina Andersson
 3. Charlotte Kalla
 4. Britta Norgren

Damlag 2

 1. Jenny Hansson
 2. Anna Olsson (är hon här?)
 3. Maria Rydqvist
 4. Maria Gräfnings

Vi återkommer så fort vi vet mer om laguppställningen!