22 november 2008, av Oskar

Spännande lagsammansättning!

Ni kanske redan har läst det i kommentarerna, men en helt ny combo har sett sitt ljus – Charlotte Kalla på sistasträckan! Det ska bli otroligt spännande att se! Tyvärr är jag lite orolig för att Jenny Hansson inte kommer kunna hänga Bjørgen som också kör förstasträckan (även det en ny combo). Britta Norgren på andra får det tufft mot Kuitunen, Johaug, Böhler och Rotcheva på sin sträcka. Huh! Men det kan gå! Tredje sträckan kör Anna Haag och där inte är så himla stort motstånd. Sistasträckan har som sagt Charlotte Kalla fått förtroendet för och det ska bli otroligt spännande hur hon går. Jag minns inte när jag såg henne i en spurtstrid senast så det kommer bli ruggigt spännande, om vi nu får hänga med i täten hela vägen. Ojoj, lite press på Hansson med andra ord!

Kristoffer här tippar på Norge som segrare, själv vill jag så mycket att jag måste säga Sverige. Hade vi bara haft Lisa Larsen på plats hade det inte varit något snack, helt klart!! Var är hon?!

Herrlaget däremot blev det vi tippade, dock med en liten rockad, Olsson på andra istället för första.

Både jag och Kristoffer tror att norbaggarna tar hem det på herrsidan. Däremot är det inte lika givet då det finns väldigt många lag på plats. Säkert 10 lag kan vara med om striden om pallplatserna tror vi!

Må bäste lag vinna, men helst något av de svenska!

Startlistor

4 kommentarer till ”Spännande lagsammansättning!”

Kalla vill inte ha nån spurt hon ska knäcka dom före men dom får ju inte vara för långt efter ska vi säga att snabbaste åk tid runt 5km slingan kommer Kalla att ha.

Ska bli roligt att se Kalla kvinna mot kvinna mot Marthe Kristoffersen, Riitta-Lisa Roponen, Sabina Valbusa, Natalia Korosteleva, Claudia Nystad.

Men hon får ju inte vara mycket efter dom vid växlingen men att det kommer att gå fort för Kalla det är säkert.

Inlagd: 2008-11-23, 07:40
Skriven av: Andreas

För att Sverige skall ha chansen på damsidan krävs väl att de inte tappar för mycket på de klassiska sträckorna som det finns risk för med mot Norge och Finland. Det kan ju faktiskt vara så att laget med Lina och Sara på de två första är före Sverige I. Till OS 2010 borde väl Lisa Larsen ha matchas in i laget kan vi hoppas :).

På herrsidan känns tredjesträckan som en nyckelsträcka och sedan är det ju frågan hur mycket kraft Hellner lyckas mobilsera till sistasträckan. Tyskarna och Ryssarna lär väl vara bara bättre i stafetten än de var igår.

Inlagd: 2008-11-23, 08:19
Skriven av: Ivve

Ja till OS 2010 är nog Lisa med hon är väl just fyllda 19 då.

Bara att hoppas Svenskorna inte tappar för mycket innan Charlotte tar vid.

Måste fara å heja på dom idag det är ett som är säkert.

Inlagd: 2008-11-23, 08:42
Skriven av: Andreas

Spurt har Charlotte mer än dom flesta . Hon har ju vunnit sprintar, Det gäller som sagt att inte vara hopplöst efter från start.

Inlagd: 2008-11-23, 11:18
Skriven av: nisse

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values