Bra kört av svenska tjejerna

dsc01535_.jpg

Bortsett från fantomen Kalla var det faktiskt en ganska bra dag på jobbet för svenskorna.

Skitbra kört av Anna Haag! 15:e plats så kort efter skadan. Efter loppet berättade hon att bristningen hon känt av från och till under året var borta men att hon kände av den lite nu efter loppet. Däremot var det nog ingen fara med start imorgon. Haag verkade riktigt taggad och hoppades på grymma placeringar i morgon.

Britta Norgren gick ut stenhårt, bära eller brista-stilen. Vi stod ungefär vid halva varvet och Britta flög fram första varvet. Tyvärr var tempot inte liga bra andra gången hon passerade, och tappade från 16:e plats vid 2,3 km ner till 34:e i mål.

Riktigt bra kört av Maria Rydqvist också som haft så mycket problem under försäsongen. Till skillnad från Norgren gick Rydqvist ut mycket lugnt och var endast 69:a efter 2,3 km. Men sen började klättringen i resultatlistan. I mål blev hon 43:a. Bra!