Lind tillbaka i storform?

Björn Lind hade en gång en glassig hemsida. Den producerades ett tag efter att han håvat hem OS-gulden. Snygg design hade den också, samt den nu förtiden obligatoriska dagboken. Men till skillnad från många andra aktiva skrev han nästan inte alls. Förra året vid den här tiden spekulerade jag i att det berodde på att han la all tid på träning istället för att hålla på att blogga, men det ville ju sig inte riktigt.

I år finns inte hemsidan kvar alls. Går man in på bjornlind.nu idag så hamnar man bara på någon slags spamsida…

Det jag skulle komma till är att istället för att försöka läsa på Linds nu nedlagda hemsida hur det går för honom, får man antingen leta efter intervjuer (ganska ovanligt), eller ge sig av till andra aktivas bloggar och hoppas att de nämner Lind, och minsann, det gör de. Eller åtminstone allas vår Brynte! Idag berättade han att det var sprintintervaller på programmet igen nere i Ramsau och att han

”hade fullt upp med att rygga den dagens kung. Man kan säga att Björnen har slutat sova, han va stark som på fornstora dar!”

Jag hoppas dock det säger mer om Linds form än Bryntes!