Engström ♥ Hård

Jag håller med moranissen Joakim Engström och hans krönika på skidsport.com om längdskidor på tv: Det är alltid som bäst när det är Jacob Hårds hesa stämma som strömmar ut ur tvn, som för min del inte är 40 tum på väggen utan 14 tum under sängen…

Men det spelar ingen roll hur stor den är, tvn, det är ljudet ut som gör nästan allt i produktionen. Ju fler koskällor, rasslande rasselrasslare (eller vad de nu kallas) och antalet ”mmmmmmmmm” när kameran står stilla och filmar ett gäng granar i väntan på att Södergren ska komma, desto bättre produktion. Sen visst kan man ju säga att även Hård och Blomman inte alls är lika kunniga som grabbarna i Norge, men i de flesta fallen gör det ingenting, för här i Svedala har vi den magiska rösten!

Kan tillägga att jag under en kväll på förra årets Tour de Ski fick chansen att ta en öl med både Hård och Blomman och jag måste säga att det var otroligt konstigt att höra Hård koversera med mig, det gick liksom inte ihop. Hans röst ska komma ur burken, punkt slut.

Läs Engströms krönika