26 november 2007, av Oskar

Björn Lind

Jag följer många skidåkares egna hemsidor och deras dagböcker. En av de hemsidor där det inte hänt något alls i höst är Björn Linds. Min första tanke var väl att han bara är för slö för att skriva något för sina fans, en riktigt dryg jävel. Men sen kom jag på att det nog inte är det som är fallet. Jag tror det handlar om hög koncentration för att komma tillbaka i den form han var för två säsonger sedan. Senaste säsongen handlade mer om jippon, media och annat än själva tävlandet och tränandet och det vet ju alla hur bra det gick. Nu är det istället locket på och full satsning som gäller. Därav blir hemsidan lidande. Så jag ser detta försvinnande som ett friskhetstecken!

Men det skulle ju aldrig skada med någon uppdatering någon gång. Fast i och för sig blir det mer spännande så här.

En kommentar till ”Björn Lind”

[…] skillnad från många andra aktiva skrev han nästan inte alls. Förra året vid den här tiden spekulerade jag i att det berodde på att han la all tid på träning istället för att hålla på att blogga, men […]

Inlagd: 2008-10-15, 11:11
Skriven av: » Lind tillbaka i storform? « Skidpepp

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values