Haag och Kalla lost in mountains

Trots att Charlotte Kalla gick och vann fjällorienteringen förra året lyckades hon och landslagskompisen Anna Haag springa vilse nere i Ramsau härom dagen. Nu har Anna skrivit ner hela upplevelsen, både på skidor.com och sin egna hemsida. Läs den på skidor.com för den innehåller även bilder!

Bortsett från vilseturen verkar Haag nästan vara i sitt livs form, eller som hon skriver i ett annat inlägg:

”För min del har det hittills varit ett av årets bästa läger och jag känner att jag ligger i bra fas inför nästa läger och tävlingspremiären. Kroppen svarar bra på träningen och symptomen med trötthet och seghet som jag dragits med sedan augusti har gett med sig sedan några veckor tillbaka. Det är himla skönt! Nu gäller det bara att träna vettigt för att inte slita ner sig för mycket, för tiden går som sagt riktigt fort..