09 oktober 2008, av Oskar

Längd gör reklam för naturläkemedel…

I dag på längd.se kan man läsa en lång artikel om att Team Mekonomen har börjat äta en ny(?) naturmedicin. Namnet på medicinen nämns ungefär lika många gånger som ordet Team Mekonomen, alltså en hel jävla del. Jag är inte utbildad journalist för fem öre men är inte det här nästan i stil med när blondinbella får massa skit hemskickat som hon ”testar”. Var går egentligen gränsen mellan marknadsföring och journalistik?

Anyway, det viktigaste är väl att Södergren håller sig frisk, hur han än gör, för det är han värd! Tyvärr verkar inte naturläkemedlet vara den allra bästa medicinen då han nyligen sagt att han inte känner sig kry och inte kan följa med till Ramsau.

2 kommentarer till ”Längd gör reklam för naturläkemedel…”

Att företaget i fråga dessutom köpt en stor annons på längd.se är förmodligen ingen slump.

Längd.se har haft svårt att få in annonsörer och därför lovat även redaktionellt innehåll om man köper annons. Det är mitt stalltips.

Inlagd: 2008-10-09, 23:04
Skriven av: Pär

Ja och ”artikeln” kom ju inte mindre passande nu när just Södergren blivit hängig..

Inlagd: 2008-10-10, 17:24
Skriven av: Oskar

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values