Sprint i Prag!

Har precis anlänt till Prag när prologen är i full gång här utanför. Solen skiner och stämningen är på topp! Det här är första gången jag har haft tillgång till nätet sedan den senaste rapporten. Efter skidturen igår kväll var vi tvungna att byta hotell och hamnade på ett flott hotell i utkanten av stan men där det tyvärr inte fanns internet! My god!

Idag på tågresan in till Prag delade vi kupé med Bjørgens mamma med vänner, det var otroligt kul! Till vår förskräckelse upptäckte vi att vi glömt den svenska flaggan på hotellet när norrmännen började vifta med sin flagga…

Hur som helst så har Charlotte Kalla och Jenny Hansson gått vidare från prologen här i Prag. Charlotte visade god form genom att endast vara 0.75 sekunder efter italienskan Follis som var snabbast. Bådar gott inför finalerna! Tyvärr lyckades inte Anna Hansson gå vidare då hon var över 6 sekunder i mål.

Det var ganska tunt med norskor bland de som kvalificerat sig idag. Endast Bjørgen och Astrid Jacobsen gick vidare. Bjørgen blev 2:a, endast en hundradel från snabbaste tid.