29 december 2007, av Oskar

Hellner och Södergren knäcker!!

Lika mycket som det inte var Sveriges tour förra året, lika mycket verkar det bli Sveriges tour i år!! Först Carlotte Kalla och Anna Hansson på förmiddagen och nu det här, två pallpatser!

Marcus Hellner sa till SVT strax efteråt att det kändes ”chockerande” att han lyckades ta sig i mål som tvåa, först i den gigantiska klungan som jagade dagens stora man, Lukas Bauer som gled i mål 47 sekunder före Hellner. En niondel efter Hellner spurtade Ander Södergren in som trea och det måste kännas grymt bra att ta så många skidåkare i en masstartsspurt! Att Hellner skulle kunna klara det kan man ju tänka sig med tanke på hans fantastiska sprintegenskaper men att Södergren skulle klara det så bra var för mig lite förvånande, men hur fantastiskt som helst.

Vi återkommer med en lite miniintervju med några skidåkare om en stund samt mer info hur det gick för resten av svenskarna. Nu måste jag ut och testa spåren för första gången. Skidorna har äntligen kommit till rätta efter allts strul med flyget.

GRATTIS SVERIGE!!!

En kommentar till ”Hellner och Södergren knäcker!!”

Vilken strålande dag, svenskarnas framgångar är lika stora som det svenska vädret är skit!

Härligt att ha s-pepp gänget på plats
där det händer.
Ännu mer så nu när Kyparn är på plats, han kommer väl som vanligt jämföra skidsport med väl utförda ritningar.

Praha for ever!

Inlagd: 2007-12-29, 23:34
Skriven av: kalle karlin

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values