Fridakross – Jaktstart nästa!

Dagens två lopp avklarade. Frida visade verkligen klass idag! Grymt jobbat. Riktigt bra av Calle också. Han såg ju sopslut ut efter sista krönet men det känns som han håller ihop loppen bättre idag.

Ser riktigt bra ut i sammandraget med svenska ögon.

Väldigt förvånad över sändningen idag. Underkänt till kommentatorerna idag som inte kan ge någon uppdatering om hur det går för någon annan än Frida. Varken såg eller hörde nånting om Ida Dahl förutom när hon passerade 8 km. Idag var man ju nyfiken på henne. Får väl börja använda Fis Live igen även om det förstör tv-upplevelsen en del när man vet hur det går innan man ser det på tv:n.

Jag såg inte heller en enda grafisk resultattavla under hela städningen. Väldigt märkligt. Inte en enda virtuell översikt över toursammandraget heller. Känns som att fokuset på sammandraget är mycket mindre i år från både producenter och kommentatorer. Minns jag fel eller var det inte mycket mer sånt förr om åren. Det saknar jag verkligen. I år har jag noll koll på sammandraget. Hinner inte se allt eftersnack men det borde ju inte behövas. Producenterna får gå kurs hos Tour de france gänget. Nåja, fick ju se Frida i 9 sekunder och Pärmens målgång i repris varje fall…

Imorgon är det längsta distansen, 20 km. Hoppas lite mer spännande tävling och produktion då.