Davos

Halva skidsverige är tydligen sjuka när det är dags att återvända till Davos. Speciell plats med speciella minnen. Platsen där Wiken alltid åkte bra och där Lisa Larsen åkte in i både en, två och tre väggar.

Svenska laget är i helgen tunnare än min plånbok. Lite orolig är man ju för alla dessa sjukdomar. Hade fler varit covidsjuka hade vi väl fått veta det redan väl. Vi får sätta hoppet till Hagström. Med flera potentiella finalister borta så kanske det är dags för henne att vinna. Hur är hon på höjd? Det vet nog många här inne, mitt minne sviker mig.

Såg som hastigast Jonna och Svahn tävla i finalen igår. Måste säga att det ändå ser bättre ut för Linn än vad jag trodde. Hon kanske inte kommer kunna bråka om guldet i VM men det känns bara skönt att hon in tävla igen. Och oj vad kul det var att se Jonna. Henne har man ju saknat att se.

Med svenska ögon så blir väl herrloppet på söndag det mest intressanta.

Annars kul med de norska framgångarna förra helgen på damsidan. Flera som klivit fram när Johaug klev tillbaka. Det behövdes ändå.