Lillehammer

Helgen närmar sig och med det vankas mer skidor. Var ju en väldigt lyckad helg sist. Nära en trippel på sprinten, dubbel hos damerna och Calle och Wille nära pallen.

Känns som att förutsättningarna är goda den här helgen också. Masstart är ju kul och det blir spännande att se om Ebba kan matcha Frida bättre den här gången. Känns väl som att det kommer stå mellan dom? Frida såg sjukt stark ut sist. Hon pendlar ju mer än Ebba så lite nyfiken är man ju om hon kommer vara mer stabil i år. Ser att hon är anmäld till sprinten också. Ska hon åka alla tre lopp. Blir bra träningsvärk på söndag isåfall.

Måste ge ett plus till Viaplay studio också. Inte stormförtjust i ankarparet men tycker Petersson gör det bättre och ledigare i år och riktigt kul med reportrar ute i spåren som kan leverera andra perspektiv. Bra jobbat!