Heja Calle!

Ja det blev disken för Calle idag. Händer ju som vanligt saker runt honom. Men idag känner att jag skiter i det. Det är så kul att se honom åka just nu. Han pajade inte för någon, tog en längre väg och visade att han är en av världens bästa åkare just nu. Det räcker för mig. Hellre att Calle visar hjärta och smärta och gör vad som krävs för att pressa kroppen till det yttersta även om det blev dyrt i plånboken för honom idag.

Måste vara supersurt när man har ont om stålar dock. Inflationen har såklart nått Sågmyra också. Han åker ju loppet perfekt. Hade han och Wille hållit positionen när det var 3 km kvar hade det kanske inte behövts några granruskor att runda men i övrigt 5+.

Så härligt man kan få se herrlopp igen utan att behöva spola sig igenom skiten fram till upploppet. Rosjö också utmärkt idag. Tack för det.

Tack för helgen Calle!!

Damloppet var väl mestadels ett sömnpiller. Är inte mycket för jaktstarter, hellre masstart i min bok. Gick på toaletten i en minut och på det viset missade jag Fridas ryck också…

Apropå diskningen så åkte ju fler åkare utanför ruskorna tidigare varv. Surt som sagt.