Fiasko direkt – vem ska avgå?

En riktigt tråkig inledning på OS får man väl ändå säga. Det började ju rätt intressant. Det kändes som Johaug fick slita liite med sina skidor på den klassiska delen och fältet var rätt ihoptryckt ovanligt länge. Svenskornas skidor kändes väl okej på den klassiska delen. Inte grymma men okej.

Väl dags för skidbyte så blev det väl tyvärr så som vi hade befarat. Johaug först in och med en liten lucka och ett bra byte så är det tvärkört. Grattis till Therese som knyter ihop det fint.

Min upplevelse var att skateskidorna var katastrof. Ser på skidskyttet nu och det känns lika risigt där.

Det var ju ändå kul med finskor som var vassa och Stadtlober unnar man verkligen en medalj men att ingen svenska är på pallen är ju faktiskt ett fiasko. Vem som ska avgå vet jag inte. Flera svenskor menar att skidorna var för dåliga. Jag tror egentligen att Kallas lopp är rätt bra. Kanske runt topp 10 med konkurrenskraftiga skidor. 9 platser efter Ebba är ju normalt sett rätt bra.

Alltså jag är ingen vallaexpert. Jag kan lägga blå extra en kall dag, inte mer än så. Men det som oroar en amatör är ju att det känns som rätt enkla förhållanden som inte lär ändra sig särskilt mycket till framtida lopp.

Ni som kan det här bättre. Inte kan det väl ha att göra med diskussionen kring fluorvallan VÄL????

Ser skidskyttet nu och det ser risigt ut där med. Fy fan vilken sorglig förstadag USCH.

Sen blir jag less på vissa experter. Kalla ska tydligen inte få åka något mer. Det är ju så jävla dumt sagt. Vem ska du sätta in då istället? Ska Dyvik, Ribom och Moa gå före Kalla. Vilket trams. Moa var ju oceaner av tid efter Charlotte idag. Är hon före Charlotte? Inte i min bok. Dyvik. På de här banorna. Nä. Ribom, ja kanske.

Känner mig bitter.