Ebba Anderssons vallare slutar i landslaget

Aftonbladet rapporterar idag att Rikard Andreasson, personlig vallare till Ebba Andersson, slutar i landslaget. Ebba är öppet kritisk till hanteringen av Andreassons frånfälle. Eftersom ingen av parterna, varken valladirektör Myhlback eller Andreasson själv vill kommentera beslutet så kan man nog dra slutsatsen att det finns särskilda skäl till den affären.

Ebba är tydligt missnöjd och det är klart att det kanske stör att gå in i en OS-säsong med en ny vallare.

Skidpepp uppmärksammade eller till och med avslöjade, om man så vill :), tidigare i vintras att Rikard Andreasson inte skulle följa med till Tour de Ski. Anledningen som då gavs var att Andreasson inte lyckats lösa markservicen hemma på grund av coronarelaterade anledningar. Det inlägget kan ni läsa här. Länk</a

Vi får väl se om det kommer mer förklaringar kring Andreassons avslut.