Lahtis – Skiathlon

Idag är det äntligen dags för säsongens första Skiathlon eller dubebljakt, kärt barn har många namn. Är nog den distans där man har bäst och flest fina skidminnen ifrån. Det blir såklart mulet väder i Lahtis och tempen ska ligga nånstans runt 1-2 grader. Kan det bli vallaföre idag?

Själv ska jag ut i spåren så det får bli SVT-play på eftermiddagen. Det krävs mycket övning för att inte spoila resultaten i ett lopp som man vill se senare. Avstängd radio i bilen, avstängd telefon och talförbud men människor man stöter ihop med.

Mest av allt håller jag tummarna för Charlotte, vore så himla fint om hon fick en till säsong där hon kan vara hyfsat med. Norge är tillbaka så Johaug vinner väl såklart.

Vi tar kommentarerna om loppet o den här tråden då förra har svällt så mycket. Hörs haj!